top of page

Rólam

"Az ajándékozás mestersége abban áll, hogy feledje el az ember magát, és tegye át azon egyén helyébe, kit meg akar ajándékozni."

                                         Kalocsa Róza
Örülünk, hogy itt vagy.

Vaskó Beáta vagyok, a Lara Ajándék megálmodója, feleség és édesanya.

Amikor 2019 tavaszán hivatalosan is megszületett a Lara Ajándék, az egyik fő célom az volt, hogy olyan termékeket ,dekorokat ,ajándékokat készítsek, amire jó szívvel néznek.
Megnyitottam az üzletemet és boldog voltam, hogy éreztem, szeretik a m
unkámat.
Már az elején volt egy álmom, amit szerettem volna elérni. Ennek az álomnak az utcájába fordultam be 2024 elején. Nem tudom milyen hosszú ez az utca ,de hálás vagyok, hogy itt lehetek.
Ha már itt járok ,akkor lassan ,de biztosan megyek, ezért átalakítottam a vállalkozásomat és teljes egészében az álmom megvalósításán kezdtem el dolgozni.
Ezért választottam az esküvők világát.
Itt érzem otthonosan magam. Folyamatosan részese lenni, egy ilyen eseménynek, csodálatos érzés. Ha egy pár boldog lesz, ha meglátja a helyszínen lévő dekorokat ,akkor  elértem amit szerettem volna.
Viszont az alkotás iránti vágyamat nem tudom csillapítani, ezért talán picit idő előtt, de workshoppok alkalmával, közösen tudunk alkotni.
Ebből a körből pedig a búcsúzás
i munkáim sem maradnak ki, hiszen hálás vagyok, hogy sokan bíznak meg ezzel a feladattal.

Szeretem a részletgazdag kidolgozást, ezért egy rendelést képes vagyok a végsőkig szépíteni, hogy az a legtökéletesebb legyen. Öröm számomra, ha másoknak boldog pillanatokat tudok szerezni.
A fő mottóm:
Az a lényeg, hogy jól érezd magad.

E szerint élek minden nap és dolgozom. Hiszem, hogy a lelkem meglátszódik a munkáimon.

 
Menyasszonyi csokor, Lara Ajándék Debrecen
bottom of page