top of page

Hamarosan indítjuk mini workshopjainkat.

Ha szeretnél kicsit kiszakadni a mindennapokból és egy jót alkotni, közben pedig jól érezni magad, akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni.

Workshopjaink szezonális témákra fognak épülni. 
Ezen kívül csoportoknak lehetőség lesz választani, hogy milyen témában szeretnének alkotni.


Hogy miért mini a workshop?

Sokat gondolkodtam, hogy maradjak-e a megszokottan ismert workshop mellett, vagy egy más oldalról közelítsem meg. Persze, hogy nem akartam egy olyan foglalkozást, ahol az ember bejelentkezik és idegennek érzi az egészet.
Ezért annál a megoldásnál maradtam, hogy inkább egy kis létszámú, többszőr meghirdetett workshopot tartok, ahol a családias jó hangulat biztosan nem marad el. Már csak azért sem, mert nem egy idegen környezetben valósul meg, hanem a saját műhelyemben.

Mivel nem nagy befogadó képességű, ezért mini, a mini workshop. Milyen formában indulnak a mini workshopok?

- csoportos: Jelentkezés szükséges. Előre megbeszélt időpontban kerül sor a kreatív alkotásra. Megbeszéljük, hogy milyen témában szeretnétek alkotni. Kb. 2 - 3 óra lesz, amíg együtt alkotunk.
Csoport létszám: 5 fő. 


-Egyéni : Jelentkezés szükséges Előre egyeztetett időpontban kerül sor a kreatív alkotásra. Megbeszéljük, hogy milyen témában szeretnél alkotni. Kb. 2 - 3 óra lesz, amíg együtt alkotunk. Maximum fő: 2. Jöhetsz egyedül, pároddal, gyermekkel. Ha gyermekeddel jönnél egy egyéni workshopra, de van egy pici is a családban, ne aggódj. Ebben az esetben sem kell otthon hagynod, hiszen ha jelzed felénk, varázsolunk egy kis sarkot ahol játszhat, amíg a nagy alkot. Viszont felügyeletet nem vállalunk, tehát minden esetben rád hárul ez a feladat.

-
előre meghirdetett : meghirdetett időpontokra lehet jelentkezni. Csoport létszám: 5 fő. Ebben az esetben előre megadott dekorok segítenek neked, hogy eldönthesd, hogy szeretnél- e részt venni és te is egy hasonlót, vagy a saját stílusodnak megfelelőt alkothass.
A workshop kb. 2 -3 órát vesz igénybe.


- esküvői : részleteket itt találsz :
Addig is, ha szívesen részt vennél, vagy vennétek jelezd felénk és amint elindul a jelentkezés, keresni fogunk.
Ha van egy konkrét téma , amiben alkotni szeretnél, vagy szeretnétek, írd le nekünk.
Időpontok és árak hamarosan elérhetőek lesznek
bottom of page